Went Werkt - tekstschrijver Eric Wentcopyright Went Werkt - bedrijfsjournalist en bladenmaker

Eric Went, bladenmaker, eindredacteur, (bedrijfs)journalist en scriptschrijver

Contact met bedrijfsjournalist Eric Went
Contact met Went werkt

Home Went Werkt

Alles Went - column

Dit is Went Werkt

Dit kan Went Werkt

Zo werkt Went

Went Werkt aan...

Portfolio

Went Werkt voor...

Wat in unit-2

Succes gegarandeerd!

Vers van de pers

Unit-2 is de verzamelnaam van twee kantoorruimtes in Nieuwe Energie Leiden. Bij elkaar 210 vierkante meter vloeroppervlak schoon aan de haak. De vloer is gevuld met werkplekken: bureaus, stoelen, kasten. Met gezamenlijk gebruik van een vergadertafel en een stilteruimte. En niet te vergeten een luxe koffiemachine.

Geen dag is hetzelfde in Unit-2. De werkplekken worden bezet door ervaren, zelfstandige communicatiespecialisten. Zij werken elke dag in een andere samenstelling. Er is de journalist, de vormgever, de uitgever, de bladenmaker, de communicatiestrateeg, de camerajournalist, de interieurstylist . . . De één huurt een plek voor de hele week, de ander voor drie dagen of één dag.

In Unit-2 werken de professionals apart of samen. Of allebei tegelijk. Working Apart Together noemen we dat. De ene keer werken ze geconcentreerd aan een eigen opdracht, de andere keer zoeken collega’s elkaar op en maken gebruik van elkaars expertise. Voor de concrete productie van bijvoorbeeld een marketingcampagne, een website of een magazine. Maar ook voor een creatieve brainstormsessie, advies over een publiciteitscampagne of als je net even op zoek bent naar die ene pakkende slogan. Het WAT-concept is een initiatief van Eric Went, van Went Werkt Journalistiek.

 

unit-2 # 11 communicatiespecialisten in Leiden