Went Werkt - tekstschrijver Eric Wentcopyright Went Werkt - bedrijfsjournalist en bladenmaker

Eric Went, bladenmaker, eindredacteur, (bedrijfs)journalist en scriptschrijver

Contact met bedrijfsjournalist Eric Went
Contact met Went werkt

Home Went Werkt

Alles Went - column

Dit is Went Werkt

Dit kan Went Werkt

Zo werkt Went

Went Werkt aan...

Portfolio

Went Werkt voor...

Wat in unit-2

Succes gegarandeerd!

Vers van de pers

Drie activiteiten uitgelicht: een boek over het afscheid van de C1000-formule, Ymere ontmoet en de jaarkrant Leidse Stijl.

 

Afscheid van een formule

‘Afscheid van een formule’: dat is de werktitel van een boek dat Eric Went samen met een aantal collega’s van UNIT-2 maakt in opdracht van de C1000. In dat boek, dat in oktober 2013 verschijnt, nemen ruim 350 ondernemers op allerlei manieren afscheid van hun C1000. Het boek gaat 500 bladzijden beslaan. Tijdens het maakproces kunnen de ondernemers van C1000 met de makers van het boek ‘in gesprek’ via een speciale website. Went Werkt heeft aan de wieg gestaan van het concept voor zowel het boek als de website.

Ymere ontmoet

In opdracht van woningcorporatie Ymere verzorgt Went Werkt de volledige journalistieke productie (in zowel tekst als beeld) van het huurdersmagazine Ymere ontmoet. Dat verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 75.000 exemplaren, met onderwerpen waar huurders van deze corporatie echt iets aan hebben. Behalve Ymere ontmoet maakt Went Werkt ook Ymere werkt, het stakeholdersmagazine van Ymere.

Leidse Stijl

Op 18 december verschijnt de tweede editie van Leidse Stijl, een tabloid van 64 pagina’s over innovatie en creativiteit in de Leidse kennis- en cultuursector. Eric Went is door een stichtingsbestuur dat is voortgekomen uit Stadslab Leiden benoemd tot hoofdredacteur van deze uitgave; Esther Barfoot is adjunct-hoofdredacteur. Een groot deel van de producties in de jaarkrant wordt gemaakt door studenten Nieuwe Media en Journalistiek van de Universiteit Leiden.